Vælg en side

Eventyrskoven

Bogserien EVENTYRSKOVEN består af to højtlæsningsbøger og to inspirationsbøger.

I inspirationsbøgerne finder man et festfyrværkeri af forslag til, hvordan man børn i alderen fra 4 – 10 år, kan arbejde med eventyr, billedkunst og naturformidling. Bøgerne henvender sig særligt til daginstitutioner, indskolingen og naturskoler, – men også som familie kan man have glæde af bøgerne. Højtlæsningsbøgerne henvender sig til ALLE fra 4 – 100 år, – og fordi troldene er sådan nogle musikglade væsener, ligger der en CD i begge bøger med masser af skøn troldemusik!

Jeg har endnu ikke webshop, så bestil bøger og plakater her fra hjemmesiden, under KONTAKT. Husk at skrive jeres adresse, og for institutioner EAN. nr, så jeg kan sende elektronisk faktura. Private får faktura tilsendt på mail. I de fleste tilfælde sender jeg fra dag til dag.

Pris kr. 199,00
Pris kr. 200,00
Pris kr. 229,00
Pris kr. 200,00
TROLDENE I EVENTYRSKOVEN – højtlæsningsbog, fra 4 år
Forfatter: Susanne Holck
llustrationer: Teis Caspersen
Musik: Gorm Bull
Noder og becifringer: Peter Moefelt
144 s. inkl. CD med 19 troldeesange

I eventyrets magiske univers, kan ALT ske.
Vi kender det, vi kender det ikke – eventyret er både nyt og gammelt, overraskende og meget bekendt.
I syv små fortællinger følger vi en trolde familie, der bor inde midt i hjertet af Eventyrskoven.
Gys og uhygge er eventyrets tro følgesvend, men heldigvis ender det hele godt til sidst!

Stemningen i historierne forstærkes af Teis Caspersens skønne illustrationer, der får hjertet til at banke højt af glæde.

Illustrationer fra bogen

Lyt til en sang fra bogen

IDÈ OG ARBEJDSHÆFTE
Forfattere: Katharina Hejgaard og Susanne Holck
130 s. med spiralryg.

Idé og arbejdshæftet er, sammen med højtlæsningsbogen ”Troldene i Eventyrskoven”, vores bud på, hvordan man gennem arbejdet med eventyr, billedkunst og naturformidling kommer man rundt om alle temaerne i de pædagogiske læreplaner.

Grundpillerne er: Kreativitet, glæde, sanselighed, nysgerrighed, viden og lykkefølelse!

Ide og arbejdshæftet henvender sig til daginstitutioner, naturskoler, børn og forældre, og alle andre der kunne tænke sig at lave magisk billedkunstaktiviteter, høre mere om vores forunderlige natur, og meget, meget mere!

Uddrag af bogen

DRAGERNE I EVENTYRSKOVEN – højtlæsningsbog fra 4 år
Forfatter: Susanne Holck
Illustrationer: Teis Caspersen
Musik og oplæsning: Gorm Bull
Noder og becifringer: Peter Moefelt
173 s. inkl. CD med de oplæste historier, og CD med 19 sange fra fortællingerne

Dragerne i Eventyrskoven er efterfølgeren til “Troldene i Eventyrskoven”, og denne gang møder vi, udover troldene, et hav af drager. To af dragerne lærer vi særlig godt at kende, nemlig ”Den blåvingede drage” der har et hjerte af guld, og ”Den sortskællede drage”, der er en drage af værste slags!
Vær med, når Troldmand Bims bliver helt plimmelims og hør, hvad der sker, når den sortskællede drage, ved syvende fuldmåne vil inddrive troldenes gæld…

Illustrationer fra bogen

Lyt til en sang fra bogen

DRAGER I FARVER
Forfattere: Katharina Hejgaard og Susanne Holck
99 s. med spiralryg.

Inspirationshæftet er, sammen med højtlæsningsbogen “Dragerne i Eventyrskoven”, et materiale der henvender sig til alle, der arbejder med børn i alderen 4 – 10 år.
Sammen med de kulørte drager skal vi på en rejse gennem farvernes fantastiske univers. Omdrejningspunktet er farvelære i børnehøjde, hvor vi udover at BRUGE masser af farve og BLANDE masser af farver, også kigger lidt på farvernes signalværdi og farvers indvirkning på os mennesker.

Gennem arbejdet med eventyr, billedkunst og naturformidling kommer man på fornøjelig vis rundt om alle temaerne i de pædagogiske læreplaner.

Uddrag af bogen

Plakaten, 58 x 84 cm., med skønne illustrationer af Teis Caspersen, er netop blevet genoptrykt, og kan købes enten foldet eller rullet, til henholdsvis 40 og 65 kr. inkl. forsendelse. Ved afhentning kr. 25.